ΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ REDLITHIUM™ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ*

Η αποκλειστική μας ενσωμάτωση της χημείας, του σχεδιασμού συσκευασίας και των κυκλωμάτων ενώνονται για ανώτερη παραγωγή στα σκληρότερα περιβάλλοντα. Οι μπαταρίες REDLITHIUM™ παρέχουν περισσότερη εργασία κατά τη διάρκεια της ημέρας σας και κατά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας.

*σε σύγκριση με την προηγούμενη τεχνολογία μπαταριών Milwaukee®. Τα αποτελέσματα εξαρτώνται από το εργαλείο και την εφαρμογή.

ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ REDLITHIUM™
HIGH OUTPUT™ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

M18 B2

M18™ 2.0 Ah Μπαταρία

M18 B4

M18™ 4.0 Ah Μπαταρία

M18 B5

M18™ 5.0 Ah Μπαταρία

Eάν αναζητάτε τα καλύτερα ηλεκτρικά εργαλεία μπαταρίας λιθίου 18V,
τίποτα δεν έρχεται κοντά στο σύστημα MILWAUKEE® M18™,
και τροφοδοτείται από την καλύτερη διαθέσιμη
τεχνολογία λιθίου, REDLITHIUM™.

Η Milwaukee® είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην επαναφορτιζομενη τεχνολογία ιόντων λιθίου, προσφέροντας τις πιο προηγμένες λύσεις σε επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο. Η αποκλειστική σειρά μπαταριών REDLITHIUM™ παρέχει έως και 40% περισσότερο χρόνο λειτουργίας, 20% περισσότερη ισχύ και 50% περισσότερες επαναφορτίσεις από τις συμβατικές μπαταρίες ιόντων λιθίου.

Οι μπαταρίες REDLITHIUM™ προσφέρουν την καλύτερη απόδοση στην κατηγορία σε ακραίες συνθήκες εργασίας, συμπεριλαμβανομένων των θερμοκρασιών εργασίας έως 0°F/-18°C.  Σε περιοχές όπου η θερμότητα είναι επίσης ένας κρίσιμος παράγοντας, οι μπαταρίες REDLITHIUM™ λειτουργούν 20% πιο ψυχρά από τις συμβατικές μπαταρίες ιόντων λιθίου και προσφέρουν χωρίς εξασθένιση ενέργειας καμια επίδραση μνήμης.

Πλήρως συμβατά με όλα τα επαναφορτιζόμενα εργαλεία M18™ που είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή, οι νέες μπαταρίες REDLITHIUM™ παρέχουν άμεση αναβάθμιση στην απόδοση, το χρόνο λειτουργίας και την ανθεκτικότητα των εργαλείων M18™ που ήδη διαθέτετε.

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ

ΙΣΧΥΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

ΧΡΟΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΘΕΡΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Τα πολύ μεγάλα σημεία συγκόλλησης μειώνουν την ηλεκτρική αντίσταση και έτσι διατηρούν την μπαταρία ψυχρότερη. Η θερμότητα διανέμεται απευθείας στο περίβλημα για να κρατήσει τις συστοιχίες δροσερές. Οι μεγάλες συστοιχίες μειώνουν την αντίσταση διατηρώντας τα στοιχεία των μπαταριών πιο δροσερά για περισσότερο χρόνο.

Σε περίπτωση υπερθέρμανσης της μπαταρίας παρά την υψηλή ποιότητα κατασκευής, το red link™ διακόπτει ηλεκτρονικά και αξιόπιστα την μπαταρία. Αφού κρυώσει μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά. Οι τυπικές μπαταρίες λειτουργούν μόνο στους -6ºC. Χάρη στην υψηλότερη ποιότητα της χημείας μας στις συστοιχίες, η μπαταρία Milwaukee Red Lithium-Ion λειτουργεί στους -20ºC.

REDLINK PLUS™ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

 

Συνδυάζοντας προηγμένο υλικό και λογισμικό, η REDLINK™ τεχνολογία επιτρέπει την προηγμένη επικοινωνία μεταξύ των μπαταριών και των εργαλείων σας, επιτρέποντας απαράμιλλη απόδοση, προστασία και παραγωγικότητα.

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

 

Οι διαχωριστές απόκρισης κραδασμών αποτρέπουν την αποτυχία της μπαταρίας από κραδασμούς και πτώσεις. Συστοιχία μπαταρίας ενός τεμαχίου – πλήρες περίβλημα προστατεύει την συστοιχία και παρέχει μια ισχυρή δομή που παρέχει τη μέγιστη ανθεκτικότητα.

Το λαστιχένιο περίβλημα βοηθά στην προστασία των συστοιχιών κατά τη διάρκεια των πτώσεων και παρέχει τη μέγιστη διάρκεια ζωής.

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ

M18™ HIGH OUTPUT3.0 AH ΜΠΑΤΑΡΙΑ

M18™ HIGH OUTPUT 3.0 Ah Μπαταρία

M18™ 4.0 AH ΜΠΑΤΑΡΙΑ

M18™ 4.0 Ah Μπαταρία

M18™ 5.0 AH ΜΠΑΤΑΡΙΑ

M18™ 5.0 Ah Μπαταρία

M18™ HIGH OUTPUT™ 5.5 AH ΜΠΑΤΑΡΙΑ

M18™ HIGH OUTPUT 5.5 Ah Μπαταρία

M18™ HIGH OUTPUT™ 8.0 AH ΜΠΑΤΑΡΙΑ

M18™ HIGH OUTPUT 8.0 Ah Μπαταρία

M18™ HIGH OUTPUT™ 12.0 AH ΜΠΑΤΑΡΙΑ

M18™ HIGH OUTPUT 12.0 Ah Μπαταρία

M18 FUEL™
Σχεδιασμένο για τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες στον κόσμο.

ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΠΑΝΩ ΑΠΟ

190

ΕΡΓΑΛΕΙΑ