DRIVEN TO OUTPERFORM.™

DRIVEN TO OUTPERFORM. ™ M18 FUEL™ έχει σχεδιαστεί για τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες στον κόσμο. Παρέχοντας ασυναγώνιστες επιδόσεις σε μια συμπαγή δομή, όλα τα προϊόντα M18 FUEL™ διαθέτουν τρεις Milwaukee® αποκλειστικές καινοτομίες — τον κινητήρα χωρίς ψήκτρες POWERSTATE™, την μπαταρία REDLITHIUM-ION™ και το υλικό και το λογισμικό πληροφοριών REDLINK PLUS™ — που παρέχουν απαράμιλλη ισχύ, χρόνο λειτουργίας και ανθεκτικότητα στο εργοτάξιο. Με απλά λόγια, τα εργαλεία M18 FUEL™ είναι τα πιο ισχυρά επαναφορτιζόμενα εργαλεία 18V στην κατηγορία τους.
 

1 POWERSTATE™

   ΧΩΡΙΣ ΨΥΚΤΡΕΣ

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

2 REDLINK PLUS™

   ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

3  REDLITHIUM ION™

  ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

1

POWERSTATE

BRUSHLESS

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

POWERSTATE™ κινητήρες χωρίς ψήκτρες είναι ιδανικοί για επαγγελματίες επειδή προσφέρουν μεγαλύτερη ταχύτητα εφαρμογής, ροπή και ανθεκτικότητα σε μικρότερο μέγεθος. Επιπλέον, οι κινητήρες χωρίς ψήκτρες POWERSTATE™μειώνουν τον θόρυβο και ψύχονται γρηγορότερα για να προσφέρουν χρόνια απόδοσης χωρίς συντήρηση.

2

Η ΙΣΧΥ

ΣΥΝΑΝΤΑ

ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ

Συνδυάζοντας προηγμένο υλικό και λογισμικό, το REDLINK™ επιτρέπει προηγμένη επικοινωνία μεταξύ των μπαταριών και των εργαλείων σας, επιτρέποντας ασύγκριτα επίπεδα απόδοσης, προστασίας και παραγωγικότητας.

3

Οι μπαταρίες REDLITHIUM διαρκούν περισσότερο, σκέφτονται πιο γρήγορα και δουλεύουν σκληρότερα από όλες τις άλλες επαγγελματικές μπαταρίες LITHIUM-ION. Φτιαγμένες για να αντέχουν στα πιο σκληρά περιβάλλοντα, οι μπαταρίες REDLITHIUM προσφέρουν περισσότερη δουλειά κατά τη διάρκεια της ημέρας σας και κατά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ
ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ
ΕΥΡΥ ΣΥΣΤΗΜΑ

M18 FUEL 

Το M18 FUEL™ είναι κατασκευασμένο για τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες στον κόσμο.

Παρέχοντας ασυναγώνιστες επιδόσεις σε μια συμπαγή κατασκευή, όλα τα προϊόντα M18 FUEL™ διαθέτουν τρεις καινοτομίες αποκλειστικά για τη Milwaukee® — τον POWERSTATE™ κινητήρα χωρίς ψήκτρες, τις REDLITHIUM™ μπαταρίες και το REDLINK PLUS™ υλικό και λογισμικό πληροφοριών — που παρέχουν απαράμιλλη ισχύ, χρόνο λειτουργείας και ανθεκτικότητα στο εργοτάξιο.

Με απλά λόγια, τα εργαλεία M18 FUEL™ είναι τα πιο ισχυρά επαναφορτιζόμενα εργαλεία 18V στην κατηγορία τους.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΣΤΗ ΓΚΑΜΑ Μ18 FUEL™

Κατασκευασμένο για τον επαγγελματία, κάθε προϊόν M18 FUEL™ προσφέρει την ανθεκτικότητα που οι χρήστες έχουν έρθει να περιμένουν από τη Milwaukee Είτε πρόκειται για τον κινητήρα POWERSTATE™ που έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί χωρίς ψήκτρες από τη Milwaukee, κινητήρας που παρέχει περισσότερη ισχύ σε πιο συμπαγές μέγεθος ή την πρώτη ενιαία μπαταρία 18V στον κόσμο που λειτουργεί μεγάλο γωνιακό τροχό, η Milwaukeeι δεσμεύεται να σχεδιάζει προϊόντα με χαρακτηριστικά που θα προστατεύσουν την επένδυση του χρήστη και θα σταθούν στις πιο δύσκολες συνθήκες εργασίας.

ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΠΑΝΩ ΑΠΟ

190

ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Απαράμιλλος χρόνος λειτουργείας

Ανώτερη Ανθεκτικότητα