ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ
ΙΟΝΤΩΝ-ΛΙΘΙΟΥ ΙΣΕΣ

Εάν ψάχνετε για τα καλύτερα επαναφορτιζόμενα εργαλεία μπαταρίας ιόντων λιθίου 12 V,
τίποτα δεν πλησιάζει το σύστημα Milwaukee® M12™ όπου τροφοδοτείται
από την καλύτερη διαθέσιμη τεχνολογία ιόντων λιθίου, REDLITHIUM™.

Η Milwaukee® είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην επαναφορτιζομενη τεχνολογία ιόντων λιθίου, προσφέροντας τις πιο προηγμένες λύσεις σε επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο. Η αποκλειστική σειρά μπαταριών REDLITHIUM™ παρέχει έως και 40% περισσότερο χρόνο λειτουργίας, 20% περισσότερη ισχύ και 50% περισσότερες επαναφορτίσεις από τις συμβατικές μπαταρίες ιόντων λιθίου.

Οι μπαταρίες REDLITHIUM™ προσφέρουν την καλύτερη απόδοση στην κατηγορία σε ακραίες συνθήκες εργασίας, συμπεριλαμβανομένων των θερμοκρασιών εργασίας έως 0°F/-18°C.  Σε περιοχές όπου η θερμότητα είναι επίσης ένας κρίσιμος παράγοντας, οι μπαταρίες REDLITHIUM™ λειτουργούν 20% πιο ψυχρά από τις συμβατικές μπαταρίες ιόντων λιθίου και προσφέρουν χωρίς εξασθένιση ενέργειας καμια επίδραση μνήμης.

Πλήρως συμβατά με όλα τα επαναφορτιζόμενα εργαλεία M12™ που είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή, οι νέες μπαταρίες REDLITHIUM™ παρέχουν άμεση αναβάθμιση στην απόδοση, το χρόνο λειτουργίας και την ανθεκτικότητα των εργαλείων M12™ που ήδη διαθέτετε.

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ

ΙΣΧΥ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

ΧΡΟΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΘΕΡΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Τα πολύ μεγάλα σημεία συγκόλλησης μειώνουν την ηλεκτρική αντίσταση και έτσι διατηρούν την μπαταρία ψυχρότερη. Η θερμότητα διανέμεται απευθείας στο περίβλημα για να κρατήσει τις συστοιχίες δροσερές. Οι μεγάλες συστοιχίες μειώνουν την αντίσταση διατηρώντας τα στοιχεία των μπαταριών πιο δροσερά για περισσότερο χρόνο.

Σε περίπτωση υπερθέρμανσης της μπαταρίας παρά την υψηλή ποιότητα κατασκευής, το red link™ διακόπτει ηλεκτρονικά και αξιόπιστα την μπαταρία. Αφού κρυώσει μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά. Οι τυπικές μπαταρίες λειτουργούν μόνο στους -6ºC. Χάρη στην υψηλότερη ποιότητα της χημείας μας στις συστοιχίες, η μπαταρία Milwaukee Red Lithium-Ion λειτουργεί στους -20ºC.

REDLINK PLUS ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Συνδυάζοντας προηγμένο υλικό και λογισμικό, η REDLINK™ τεχνολογία επιτρέπει την προηγμένη επικοινωνία μεταξύ των μπαταριών και των εργαλείων σας, επιτρέποντας απαράμιλλη απόδοση, προστασία και παραγωγικότητα.

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Οι διαχωριστές απόκρισης κραδασμών αποτρέπουν την αποτυχία της μπαταρίας από κραδασμούς και πτώσεις. Συστοιχία μπαταρίας ενός τεμαχίου – πλήρες περίβλημα προστατεύει την συστοιχία και παρέχει μια ισχυρή δομή που παρέχει τη μέγιστη ανθεκτικότητα.

Το λαστιχένιο περίβλημα βοηθά στην προστασία των συστοιχιών κατά τη διάρκεια των πτώσεων και παρέχει τη μέγιστη διάρκεια ζωής.

M12 FUEL™

Σχεδιασμένο για τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες
στον κόσμο.

ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ
90 ΕΡΓΑΛΕΙΑ