DRIVEN TO OUTPERFORM.™

DRIVEN TO OUTPERFORM. ™ M12 FUEL™ έχει σχεδιαστεί για τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες στον κόσμο. Το M12 FUEL™ προσφέρει απαράμιλλη απόδοση σε συμπαγή δομή και διαθέτει τρεις Milwaukee® αποκλειστικές καινοτομίες – τον κινητήρα χωρίς ψήκτρες POWERSTATE™, την μπαταρία REDLITHIUM-ION™ και το υλικό και το λογισμικό πληροφοριών REDLINK PLUS™ – που παρέχουν απαράμιλλη ισχύ, χρόνο λειτουργίας και ανθεκτικότητα. Με απλά λόγια, το M12 FUEL™ είναι η καλύτερη στην κατηγορία, τεχνολογία πλήρους κύκλου που οδηγεί, προστατεύει και τροφοδοτεί τα επαναφορτιζόμενα εργαλεία σας πέρα από τα υπόλοιπα.

1 POWERSTATE™
ΧΩΡΙΣ ΨΥΚΤΡΕΣ
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

2 REDLINK PLUS™

   ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

3  REDLITHIUM ION™

    ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

1

POWERSTATE™

BRUSHLESS

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Οι κινητήρες χωρίς ψήκτρες POWERSTATE™ είναι ιδανικοί για επαγγελματίες επειδή προσφέρουν μεγαλύτερη ταχύτητα εφαρμογής, ροπή και ανθεκτικότητα σε μικρότερο μέγεθος. Επιπλέον, οι κινητήρες χωρίς ψήκτρες POWERSTATE™μειώνουν τον θόρυβο και ψύχονται γρηγορότερα για να προσφέρουν χρόνια απόδοσης χωρίς συντήρηση.

2

Η ΙΣΧΥ

ΣΥΝΑΝΤΑ

ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ

Συνδυάζοντας προηγμένο υλικό και λογισμικό, το REDLINK™ επιτρέπει προηγμένη επικοινωνία μεταξύ των μπαταριών και των εργαλείων σας, επιτρέποντας ασύγκριτα επίπεδα απόδοσης, προστασίας και παραγωγικότητας.

3

Οι μπαταρίες REDLITHIUM διαρκούν περισσότερο, σκέφτονται πιο γρήγορα και δουλεύουν σκληρότερα από όλες τις άλλες επαγγελματικές μπαταρίες LITHIUM-ION. Φτιαγμένες για να αντέχουν στα πιο σκληρά περιβάλλοντα, οι μπαταρίες REDLITHIUM προσφέρουν περισσότερη δουλειά κατά τη διάρκεια της ημέρας σας και κατά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

M12 FUEL™ 

Η ναυαρχίδα της οικογένειας M12™ είναι η συλλογή M12 FUEL™ –επαναφορτιζόμενα ηλεκτρικά εργαλεία εξαιρετικής απόδοσης σχεδιασμένα, σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για να προσφέρουν απαράμιλλη παραγωγικότητα. Η Milwaukee επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση στον κλάδο, ενσωματώνοντας τρεις πρωτοποριακές τεχνολογίες σε ένα μόνο πακέτο: έναν καλύτερο κινητήρα χωρίς ψήκτρες στην κατηγορία POWERSTATE™, τεχνολογία μπαταρίας REDLITHIUM™, και αποκλειστική REDLINK PLUS™ έλεγχο. Το M12 FUEL™ δίνει ασυναγώνιστη αντοχή, χρόνο λειτουργίας και απόδοση στα χέρια του επαγγελματία.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΗ M12 FUEL™ ΓΚΑΜΑ

 

Σχεδιασμένο για τον επαγγελματία, κάθε προϊόν M12 FUEL™ προσφέρει την ανθεκτικότητα που έχει έρθει να περιμένουν οι χρήστες από την Milwaukee. Είτε πρόκειται για τον κινητήρα POWERSTATE™ που έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από την Milwaukee που παρέχει περισσότερη ισχύ σε πιο συμπαγές μέγεθος είτε για M12FUEL™  που προσφέρουν τη δύναμη αντικατάστασης σε πνευματικές καστάνιες, η Milwaukee δεσμεύεται να σχεδιάζει προϊόντα με χαρακτηριστικά που θα προστατεύσουν την επένδυση του χρήστη και θα αντέξουν στις πιο δύσκολες συνθήκες του εργοτάξιου.

SET M12 FUEL™ FPP2A2-5253X ΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΔΡΑΠΑΝΟΚΑΤΣΑΒΙΔΟ + ΠΑΛΜΙΚΟ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ ¼˝ HEX

M12 FUEL™ INSIDER™ FPTR-0 ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΔΙΕΛΕΥΣΕΩΣ

M12 FUEL™ FJS-0 ΣΕΓΑ ΑΝΩ ΛΑΒΗΣ

M12 FUEL™ FJS-422X ΣΕΓΑ ΑΝΩ ΛΑΒΗΣ

M12 FUEL™ INSIDER™ FPTR-202X ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΔΙΕΛΕΥΣΕΩΣ

SET M12 FUEL™ FPP2A2-602X ΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΔΡΑΠΑΝΟΚΑΤΣΑΒΙΔΟ + ΠΑΛΜΙΚΟ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ ¼˝ HEX

M12 FUEL™ FBFL13-0 ΤΑΙΝΙΟΛΕΙΑΝΤΗΡΑΣ 13 ΜΜ

M12 FUEL™ FBFL13-402B ΤΑΙΝΙΟΛΕΙΑΝΤΗΡΑΣ 13 ΜΜ

M12 FUEL™ FBFL10-0 ΤΑΙΝΙΟΛΕΙΑΝΤΗΡΑΣ 10 ΜΜ

M12 FUEL™ FBFL10-402B ΤΑΙΝΙΟΛΕΙΑΝΤΗΡΑΣ 10 ΜΜ

M12 FUEL™ FHIR38LR-0 ΜΑΚΡΥΛΑΙΜΗ ΚΑΣΤΑΝΙΑ ⅜″ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

M12 FUEL™ FHIR14LR-0 ΜΑΚΡΥΛΑΙΜΗ ΚΑΣΤΑΝΙΑ ¼″ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

SET M12 FUEL™ FPP2BP-602X ΜΠΟΥΛΟΝΟΚΛΕΙΔΟ ½˝ + ΠΙΣΤΟΛΕΤΟ SDS-PLUS

SET M12 FUEL™ FPP2F2-602X ΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΔΡΑΠΑΝΟΚΑΤΣΑΒΙΔΟ + ΠΙΣΤΟΛΕΤΟ SDS-PLUS

SET M12 FUEL™ FPP2H2-423X ΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΔΡΑΠΑΝΟΚΑΤΣΑΒΙΔΟ + ΜΠΟΥΛΟΝΟΚΛΕΙΔΟ ½˝

SET M12 FUEL™ FPP2A2-402X ΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΔΡΑΠΑΝΟΚΑΤΣΑΒΙΔΟ + ΠΑΛΜΙΚΟ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ ¼˝ HEX

ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΠΑΝΩ ΑΠΟ

90

ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Απαράμιλλος χρόνος λειτουργείας

Ανώτερη Ανθεκτικότητα