Η ΕΤΑΙΡΙΑ.

Η Milwaukee Tool είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής βαρέων χρήσεων επαγγελματικών ηλεκτρικών εργαλείων, αξεσουάρ και εργαλείων χειρός για επαγγελματίες χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Από τότε που ξεκίνησε η εταιρεία το 1924, η Milwaukee Tool έχει οδηγήσει τον κλάδο τόσο στην ανθεκτικότητα όσο και στην απόδοση. Με ακλόνητη προσήλωση στα τεχνικά επαγγέλματα, η Milwaukee συνεχίζει να ηγείται με έμφαση στην παροχή καινοτόμων, ειδικών για το εμπόριο λύσεων. Είτε μέσω της ηγεσίας τους στην τεχνολογία LITHIUM-ION, όπως φαίνεται στα M12™, M18™ & Μ28™ Συστήματα, αξεσουάρ εξοικονόμησης χρόνου ή καινοτόμα προϊόντα εργαλείων χειρός, η Milwaukee είναι αφοσιωμένη στην παροχή μιας σταθερής ροής προηγμένων λύσεων για τις συναλλαγές που προσφέρουν αυξημένη παραγωγικότητα και απαράμιλλη ανθεκτικότητα.

Για να γίνει αυτό, η Milwaukee αφιερώνει χρόνο για να συνεργαστεί με τον πραγματικό τεχνίτη για να κατανοήσει τις απαιτήσεις ενός συνεχώς μεταβαλλόμενου χώρου εργασίας και πώς μπορεί να προσφέρει καλύτερα λύσεις που βοηθούν τον χρήστη να εργαστεί τόσο πιο γρήγορα όσο και πιο έξυπνα. Αυτή η εστίαση των χρηστών όχι μόνο οδηγεί σε λύσεις για πραγματικές προκλήσεις στο εργοτάξιο, αλλά τροφοδοτεί την επαναστατική καινοτομία που παρατηρείται σε όλες τις σειρές των προϊόντων.

Milwaukee Electric Tool είναι θυγατρική της Techtronic Industries Co. Ltd. (TTI), ttigroup.com.

Ιδρύθηκε το 1985, η TTI είναι ένας κορυφαίος όμιλος, κατασκευαστής και προμηθευτής προϊόντων οικιακής βελτίωσης και φροντίδας δαπέδου, απασχολώντας πάνω από 20.000 άτομα σε όλο τον κόσμο. Το παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο εμπορικών σημάτων της TTI περιλαμβάνει την Ryobi®, την Milwaukee® και τα ηλεκτρικά εργαλεία  AEG®, Homelite® και Ryobi® υπαίθριου εξοπλισμού ισχύος και συσκευές περιποίησης δαπέδου Dirt Devil® και VAX®

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Από την ίδρυσή της το 1924, η Milwaukee Electric Tool κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο της καινοτομίας των ηλεκτρικών εργαλείων. Μόνο μερικά από τα καινοτόμα προϊόντα από την Milwaukee περιλαμβάνουν το Tilt-Lok, το πρώτο δισκοπρίονο με ρυθμιζόμενη λαβή στον κόσμο. Το BodyGrip® ρούτερ με αποκλειστική απτική λαβή και ρυθμιζόμενη χειρολαβή, και τη Sawzall – Hatchet® σπαθόσεγα με περιστρεφόμενη λαβή 6 θέσεων.

Πιο πρόσφατα, η καινοτομία στη Milwaukee συνεχίστηκε με το επαναφορτιζόμενο σύστημα ηλεκτρικών εργαλείων M12 και M18, τα οποία έχουν σχεδιαστεί με ακρίβεια για να παρέχουν την ισχύ, την ταχύτητα, τη ροπή και την ανθεκτικότητα που απαιτούνται για διαφορετικές επαγγελματικές εφαρμογές.

Από την έρευνα και εισαγωγή πληροφοριών των χρηστών, το σχέδιο CAD, τις εσωτερικές εκτεταμένες δοκιμές ζωής και αξιοπιστίας, την ταχεία ανάπτυξη πρωτοτύπων και τις δοκιμές στο πεδίο στην τελική έκδοση προϊόντων, η Milwaukee υπερηφανεύεται για τη φήμη για την παροχή καινοτόμων, ποιοτικών εργαλείων και εξαρτημάτων.

Σύμφωνα με την αποστολή της να παράγει μόνο υψηλής ποιότητας προϊόντα βαρέως τύπου για επαγγελματίες χρήστες, η Milwaukee διακλαδώθηκε στην αγορά εργαλείων χειρός το 2007 αγοράζοντας την εταιρεία εργαλείων Stiletto, τον κορυφαίο κατασκευαστή καινοτόμων επαγγελματικών σφυριών τιτανίου και άλλων εργαλείων χειρός, stiletto.com.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ.

Τα βιβλία της ιστορίας θα μας υπενθυμίζουν για πάντα ότι το 1918 ήταν η χρονιά που υπογράφηκε η Ανακωχή, σηματοδοτώντας το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. Ομοίως, το 1918, ο κόσμος των ηλεκτρικών εργαλείων άλλαξε. Αυτή είναι η ιστορία του πώς και γιατί.

Η ΑΡΧΗ

Καθώς ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος πλησίαζε στο τέλος του, ο Henry Ford πλησίασε έναν νεαρό κατασκευαστή ονόματι A.H. Petersen με ένα απλό αίτημα προϊόντος. Ο Petersen παρήγαγε εργαλεία για τη Ford Motor Co. για αρκετά χρόνια. Το αίτημα ήταν για τον Petersen να παράγει ένα μικρότερο, ελαφρύτερο, φορητό τρυπάνι ισχύος 1/4″.

Ο Petersen άρπαξε την ευκαιρία να παρέχει στη Ford το εργαλείο που έψαχνε και δημιούργησε το Hole-Shooter, ένα τρυπάνι 5 λιβρών με κινητήρα Westinghouse τύπου σειράς που θα μπορούσε να σταθεί ενάντια στις ίδιες δυνάμεις που επιβλήθηκαν σε ένα ηλεκτρικό τρυπάνι σχεδιασμένο για βαριά φορτία εργασίας.

Η Ford ενέκρινε με ενθουσιασμό το νέο Hole-Shooter. Τα προηγούμενα μοντέλα δίχειρων τρυπανιών ήταν βαριά και δυσκίνητα εργαλεία μόνο οι ισχυρότεροι μηχανικοί μπορούσαν να τα λειτουργήσουν παραγωγικά. Το Hole-Shooter ήταν το πρώτο, ελαφρύ, ενός χεριού τρυπάνι της βιομηχανίας εργαλείων ικανό να χειρίζεται φόρτους εργασίας βαρέως τύπου.

Το 1922, ο A. F. Siebert συνεργάστηκε με τον Petersen, και οι δύο σχημάτισαν την εταιρεία A.H. Petersen. Το 1923, μια καταστροφική πυρκαγιά στο εργοστάσιο έπληξε τις εγκαταστάσεις τους. Ανίκανοι να ξεπεράσουν αυτή την οπισθοδρόμηση και την ύφεση που ακολούθησε, η εταιρεία A.H. Petersen έκλεισε τις πόρτες της. Αγοράστηκε σε δημοπρασία το 1924, με την πρόθεση να αναπτύξει πλήρως τις δυνατότητες πωλήσεων του Hole-Shooter, ο A. F. Siebert ξεκίνησε την Εταιρεία Milwaukee Electric Tool Corp.

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ

Κατά τη διάρκεια των πρώτων ετών, η Milwaukee κρατήθηκε στην αγορά με την επισκευή των εργαλείων που ήταν ήδη στο εμπόριο. Καθώς οι εργαζόμενοι επισκεύαζαν και ανακαινίζουν εργαλεία, παρακολουθούσαν συνεχώς την έρευνα πελατών – ανακαλύπτοντας τι θέλει η αγορά, μαθαίνοντας πώς μπορεί να τους παρασχεθεί με λογικό κόστος, ενώ συνεχίζει να έχει κέρδος στην πορεία.

Οι μηχανικοί της εταιρείας ξόδευαν εκατοντάδες ώρες μελετώντας και αναλύοντας ανταγωνιστικά ηλεκτρικά, φορητά ηλεκτρικά εργαλεία – τι τους έκανε να λειτουργήσουν, τι τους ξεχώριζε από τον ανταγωνισμό, ποια εξαρτήματα θα μπορούσαν να αναμιχθούν για να τα κάνουν καλύτερα.

Συνεχίζοντας στην αναζήτηση για τρόπους βελτίωσης της σειράς προϊόντων της, έγιναν μια σειρά αλλαγών και βελτιώσεων στο Hole-Shooter, καθιστώντας το ισχυρότερο και ανθεκτικότερο. Αντικαταστάθηκαν τους αναποτελεσματικούς χάλκινους δακτύλιους και μονάδες μετάδοσης κίνησης, κακώς γειωμένα καλώδια και διακόπτες. Ακούγοντας και απαντώντας σε αυτό που ήθελε η αγορά, το νέο Hole-Shooter κέρδισε γρήγορα την ταχεία αποδοχή στην αυτοκινητοβιομηχανία και τις βαρύτερες βιομηχανίες μεταλλουργίας.

Εκτός από τη βελτίωση των εργαλείων της, η Milwaukee επέκτεινε επίσης τις εγκαταστάσεις της για να επιτρέψει την κατασκευή των κλασματικών κινητήρων ιπποδύναμης της εταιρείας να πληρούν συγκεκριμένες απαιτήσεις ταχύτητας και ισχύος. Τα αποτελέσματα αυτού του προσαρμοσμένου κινητήρα ήταν η βελτιωμένη ικανότητα υπερφόρτωσης, αυξημένη απόδοση, μικρότερη συντήρηση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του εργαλείου.

ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ

Τα νέα για τις νέες βελτιώσεις διαδόθηκαν γρήγορα και σύντομα, οι προδιαγραφές για τα εργαλεία που παράγονται από την Milwaukee ανταγωνίστηκαν τα πρότυπα εξοπλισμού της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το 1930, η επιχείρηση αναζήτησε και επέτυχε μια αποδεκτή εκτίμηση προδιαγραφών εξοπλισμού από την κυβέρνηση για το νέο φορητό ηλεκτρικό τρυπάνι της. Σύντομα, τα τεχνικά πρότυπα του Ναυτικού εφαρμόζονταν στην κατασκευή όλων των φορητών εργαλείων της Milwaukee. Ηλεκτρικά τριβεία, αλοιφαδόροι, κρουστικά δράπανα και ένας φορητός τροχός χειρός κατασκευάστηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Ναυτικού

Το 1935,  η Milwaukee εισήγαγε  ένα  ελαφρύ ηλεκτρικό  κρουστικό δράπανο 3/4 ” -τρυπάνι  για  διάτρηση  ή  τοποθέτηση  αγκυρώσεων  σε  σκυρόδεμα. Εύκολα μετατρεπόμενο σε τρυπάνι 3/4″, αυτό το εργαλείο κέρδισε γρήγορα την αποδοχή και ακολουθήθηκε από μια μικρότερη, ελαφρύτερη και πιο εξειδικευμένη μονάδα σχεδιασμένη αποκλειστικά για διάτρηση ακριβείας.

Δεδομένου ότι το τριβέιο/ λειαντήρας θεωρείται γενικά το μοναδικό εργαλείο στο επάγγελμα συγκόλλησης που παίρνει τη βαρύτερη χρήση, ήταν η αυξανόμενη φήμη της ακόμα νεαρής εταιρείας Milwaukee που ώθησε τους συγκολλητές να αναζητήσουν μια πηγή που θα μπορούσε να βελτιώσει την υπάρχουσα γραμμή εργαλείων τους. Η Milwaukee δέχτηκε ευχαρίστως την ευκαιρία να αποδείξει την αξία της. Οι σχεδιαστές γνώριζαν ότι το νέο τριβέιο/ λειαντήρας έπρεπε να είναι εύκολο στο χειρισμό, αλλά ικανό να δεχτεί βάναυση τιμωρία στο χώρο εργασίας. Το αποτέλεσμα ήταν ένα μοντέλο 15 λιβρών, ενός ίππου που ήταν απόλυτα ισορροπημένο.

Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος και η τεράστια χρήση φορητών ηλεκτρικών εργαλείων στις ένοπλες δυνάμεις σηματοδότησαν την πραγματική στροφή για την επιχείρηση εργαλείων και την Milwaukee. Οι hole-Shooters χρησιμοποιήθηκαν εκτενώς στην κατασκευή αεροπλάνων και πολλές νέες ιδέες προϊόντων αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Η Milwaukee ανταποκρίθηκε στην πρόκληση κατασκευάζοντας πιο ισχυρούς κινητήρες, τοποθετώντας άξονες σε σφαιρικά και κυλινδρικά ρουλεμάν και μέσω πιο δυναμικής εξισορρόπησης. Κάθε άτομο που βοήθησε στην κατασκευή του Milwaukee Hole-Shooters κατά τη διάρκεια του Β ‘ Παγκοσμίου Πολέμου διαδραμάτισε ζωτικό ρόλο στη νίκη του πολέμου. Στο Ναυτικό άρεσε η ιδέα να ακολουθούνται οι τυποποιημένες εγκεκριμένες προδιαγραφές τους και παραγγέλναν γενναιόδωρα από την Milwaukee.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Η επιτυχία της Milwaukee επιταχύνθηκε στα μεταπολεμικά χρόνια, καθώς συνεχίστηκε η ανάπτυξη νέων εργαλείων για την κάλυψη των αναγκών των επαγγελματιών. Το 1949, η γραμμή των τριβείων / λειαντήρων ενημερώθηκε με την προσθήκη ενός συμπλέκτη ελατηρίου που απέτρεπε την αντίδραση και προσέφερε ένα ομαλότερο εργαλείο λειτουργίας. Το χαρακτηριστικό αποδείχθηκε τόσο δημοφιλές που προστέθηκε αργότερα στην γραμμή παραγωγής δισκοπρίονου. Και, καθώς πλησίαζε η νέα δεκαετία, οι μηχανικοί της Milwaukee, θέλοντας πάντα να βελτιώσουν τα προϊόντα τους, εισήγαγαν ένα περίβλημα die-cast και όχι βαριά χύτευση άμμου και ένα νέο μοντέλο 1 1/2 hp με διακόπτες ανθεκτικούς στη σκόνη.

Την ίδια χρονιά, η Milwaukee παρουσίασε το πρώτο τρυπάνι δεξιάς γωνίας 1/2″ της βιομηχανίας, σχεδιασμένο για να επιτρέπει στους υδραυλικούς και τους ηλεκτρολόγους να εργάζονται σε στενούς χώρους και με τη δύναμη να τρυπούν τρύπες διαμέτρου 2 9/16″ σε ξύλο με αυτοτροφοδοτούμενο τρυπάνι και τρύπες διαμέτρου 1/2″ στο χάλυβα. Αργότερα, προστέθηκε ένας κινητήρας αντιστροφής για να αυξηθεί η ευελιξία του εργαλείου.

Το 1951, η Milwaukee παρήγαγε ένα απαράμιλλο νέο εργαλείο – το παλινδρομικό πριόνι ( σπαθόσεγα) Sawzall®. Ως το πρώτο φορητό πριόνι που ενσωματώνει έναν παλινδρομικό μηχανισμό, είχε μόνο τρία κινούμενα μέρη και σχεδιάστηκε για να αντέχει στην καθημερινή κατάχρηση και εξακολουθεί να παρέχει μια 3/4″ διαδρομή ιδανική για πριόνισμα. Για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μιας αγοράς που αναζητά ευελιξία σε όλους τους τύπους υλικών, η Milwaukee πρόσθεσε μια πλήρη σειρά λεπίδων στη σειρά Sawzall.

Τόσο το τρυπάνι δεξιάς γωνίας όσο και το Sawzall παλινδρομικό πριόνι έφεραν επανάσταση στη βιομηχανία ηλεκτρικών εργαλείων, καθιερώνοντας σταθερά την παράδοση της Milwaukee να σχεδιάζει εργαλεία που βοήθησαν τους επαγγελματίες να ανταποκρίνονται στις προκλήσεις της δουλειάς τους πιο αποτελεσματικά.

Οι δεκαετίες του 1960 και του 1970 ήταν καλες χρόνιες για την Milwaukee και είχαν ως αποτέλεσμα την επέκταση τόσο των εγκαταστάσεων παραγωγής όσο και των γραμμών παραγωγής. Το 1965, η εταιρεία μετακόμισε από τη θέση της στην Κρατική Οδό, στην πόλη της  παραγωγής, στη σύγχρονη μονάδα παραγωγής και γραφείων 212.000 τετραγωνικών μέτρων στο Μπρούκφιλντ του Wis.

Το 1974, η επιθυμία να είναι πιο κοντά σε μια σημαντική και αναδυόμενη αγορά στα νοτιοανατολικά είχε ως αποτέλεσμα την κατασκευή της πρώτης εγκατάστασης της Milwaukee έξω από το Wisconsin – ένα εργοστάσιο παραγωγής 60.000 τετραγωνικών ποδιών στο Jackson του Miss. Με την εξαγορά της Amstar από την Milwaukee το 1976, η εταιρεία επεκτάθηκε περαιτέρω προσθέτοντας ένα εργοστάσιο παραγωγής στο Blytheville του Ark, που υποστηρίζεται από ένα μεγάλο κέντρο διανομής στο Olive Branch, Miss. Το 1995 προστέθηκε ένα επιπλέον εργοστάσιο παραγωγής 75.000 τετραγωνικών ποδιών στο Kosciusko, Miss. Η Milwaukee άνοιξε ένα εργοστάσιο παραγωγής 100.000 τετραγωνικών ποδιών στο Greenwood, Miss. Το 2002 και αργότερα εκείνο το έτος ολοκλήρωσε μια επέκταση 50.000 τετραγωνικών ποδιών για αυξημένες δυνατότητες παραγωγής.

Μαζί με τις νέες εγκαταστάσεις κατασκευής και διανομής, η δεκαετία του ’70 έφερε μαζί τους την εμφάνιση νέων προϊόντων συμπεριλαμβανομένου του Hole Hawg®, το πρώτο τρυπάνι που σχεδιάστηκε ειδικά για τη διάτρηση μεγάλων τρυπών μεταξύ καρφιών και δοκών στην κατασκευή κατοικιών. Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970, η Milwaukee εισήγαγε επίσης το πρώτο επαγγελματικό τρυπάνι πιστολιού 1/2 ” – το Magnum Hole-Shooter®, με το καλώδιο  Quik-Lok® και με εύκολη αλλαγή σε καρβουνάκια. Το 1979, η Milwaukee κατασκεύασε τον πρώτο γωνιακό τροχό 4 1/2″ που κατασκευάστηκε στις ΗΠΑ.

Στα χρόνια που ακολούθησαν, το Sawzall παλινδρομικό πριόνι αναβαθμίστηκε ώστε να περιλαμβάνει μεταβλητές ταχύτητες και καλώδιο Quik-Lok®. Το 1991, έγινε ακόμα καλύτερο με την εισαγωγή του Super Sawzall παλινδρομικού πριονιού. Τώρα κρατώντας πέντε διπλώματα ευρεσιτεχνίας, το Super Sawzall παλινδρομικό πριόνι υποβλήθηκε σε δύο χρόνια δοκιμών πριν από τη μετάβαση του στην αγορά. Περιλαμβάνει έναν μηχανισμό ισορροπίας και ένα εργαλείο προστασίας συμπλέκτη που θέτει ένα νέο πρότυπο ως το πιο γρήγορο, χωρίς κραδασμούς, παλινδρομικό πριόνι στον κόσμο.

Η παράδοση ποιότητας της Milwaukee συνεχίστηκε κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990 με την εισαγωγή μιας νέας σειράς λοξών πριονιών και διευρυμένων επαναφορτιζόμενων λύσεις. Άλλα προϊόντα που εισήχθησαν στα τέλη της δεκαετίας του 1990 περιλαμβάνουν την 10-amp, 0-3.200 spm Super Sawzall παλινδρομικό πριόνι και μια σειρά εργαλείων “επαναφορτιζόμενα εργολάβου” 18 βολτ, με ένα επαναφορτιζόμενο παλινδρομικό πριόνι Sawzall, περιστροφικό κρουστικό δράπανο, 1/2″ D-handle και τρυπάνι δεξιάς γωνίας, κρουστικό δράπανο, δράπανο / τρυπάνι, μπουλονόκλειδο, δισκοπρίονο,  δισκοπρίονο κοπής μετάλλων, Hatchet παλινδρομικό πριόνι και ραδιόφωνο για το εργοτάξιο, όλα χρησιμοποιώντας το ίδιο σύστημα μπαταρίας και φορτιστή.

Πιο πρόσφατα, η Milwaukee πρωτοστάτησε στην καινοτομία των ηλεκτρικών εργαλείων μέσω της χρήσης και της ανάπτυξης νέων τεχνολογιών, όπως το να είναι η πρώτη που χρησιμοποιεί μπαταρίες ιόντων λιθίου στη σειρά επαναφορτιζόμενων εργαλείων της και το 2008 ανέπτυξε τεχνολογία ενίσχυσης Ice-Hardened για τα αξεσουάρ της.

Σύμφωνα με την αποστολή της να παράγει μόνο υψηλής ποιότητας προϊόντα βαρέως τύπου για επαγγελματίες χρήστες, η Milwaukee διακλαδώθηκε στην αγορά εργαλείων χειρός το 2008 αγοράζοντας την εταιρεία εργαλείων Stiletto, τον κορυφαίο κατασκευαστή επαγγελματικών σφυριών τιτανίου και άλλων εργαλείων χειρός, Stiletto.

ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

H Milwaukee Electric Tool απασχολεί σήμερα πάνω από 1.000 άτομα παγκοσμίως. Από την ίδρυσή της, η εταιρεία συνεχίζει να θέτει πρότυπα του κλάδου, στοχεύοντας επαγγελματίες χρήστες εργαλείων όλων των τύπων με μια σειρά προϊόντων που περιλαμβάνει περισσότερα από 500 εργαλεία και πάνω από 3.500 εξαρτήματα. Και, όπως και τα πρώτα χρόνια, η δέσμευση για ποιότητα παραμένει σταθερή, αν και ο τρόπος με τον οποίο διασφαλίζεται η ποιότητα έχει αλλάξει δραστικά. Η ποιότητα έχει σχεδιαστεί, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής και εξελιγμένες τεχνικές κατασκευής.

Καθώς η Milwaukee μετακόμισε στον 21ο αιώνα, η εταιρεία προσαρμόστηκε στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των χρηστών ηλεκτρικών εργαλείων δίνοντας νέα έμφαση στην ταχεία ανάπτυξη νέων προϊόντων. Λόγω της παρουσίας του στις ΗΠΑ και στο εξωτερικό, η Milwaukee έχει 24ωρες δυνατότητες ανάπτυξης. Για την αποτελεσματική εφαρμογή αυτής της εικοσιτετράωρης ικανότητας, η Milwaukee έχει δώσει μεγάλη έμφαση σε επτά τομείς: Καινοτομία ποιότητα, ταχύτητα στην αγορά, δέσμευση για έρευνα και ανάπτυξη, διορατικότητα των πελατών, ανάπτυξη των εργαζομένων, ανάπτυξη ηγεσίας εντός της εταιρείας, ανάπτυξη μιας εγκατάστασης παγκόσμιας κλάσης εκπαιδευτικής κατάρτισης

Το 2008 η Milwaukee ενίσχυσε τη δέσμευσή της για εκπαίδευση αναπτύσσοντας μια εγκατάσταση εκπαίδευσης 15.000 τετραγωνικών ποδιών (Pudwill Leadership Center). Οι εγκαταστάσεις, που βρίσκονται στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας της Milwaukee στο Brookfield, Wis., μπορούν να φιλοξενήσουν εφαρμογή προϊόντων, δεξιότητες πωλήσεων και εκπαίδευση ηγετικών δεξιοτήτων. Η εγκατάσταση έχει σχεδιαστεί για να εκπαιδεύσει υπαλλήλους της Milwaukee, συνεργάτες διανομέων και επαγγελματίες τελικούς χρήστες από όλο τον κόσμο.

ΝΕΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Milwaukee Electric Tool αποκτήθηκε από την Techtronic Industries Co. Ltd. (TTI) το 2005, www.ttigroup.com

Ιδρύθηκε το 1985, η TTI είναι ένας κορυφαίος όμιλος, κατασκευαστής και προμηθευτής προϊόντων οικιακής βελτίωσης και φροντίδας δαπέδου, απασχολώντας πάνω από 20.000 άτομα σε όλο τον κόσμο. Το παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο εμπορικών σημάτων της TTI περιλαμβάνει την Ryobi®, την Milwaukee® και τα ηλεκτρικά εργαλεία  AEG®, Homelite® και Ryobi® υπαίθριο εξοπλισμό ισχύος και συσκευές περιποίησης δαπέδου Dirt Devil® και VAX®

 

Η ΔΙΑΦΟΡΑ MILWAUKEE

 

H Milwaukee Electric Tool έχει επικεντρωθεί σε ένα όραμα: Παράγει την καλύτερη σειρά καινοτόμων ηλεκτρικών εργαλείων βαρέως τύπου που διατίθενται για επαγγελματίες χρήστες.

Με περισσότερα από 500 μοντέλα και 3.500 και πλέον εξαρτήματα, η σειρά Milwaukee έχει σχεδιαστεί από επαγγελματίες για επαγγελματίες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το λογότυπο της Milwaukee δεν έχει βρεθεί ποτέ σε ηλεκτρικά εργαλεία καταναλωτικής ποιότητας… και ποτέ δεν θα το κάνει.

 

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ

 

Η Milwaukee Electric Tool αναπτύσσει τα βαρέως τύπου επαγγελματικά προϊόντα με αυστηρή προσοχή σε:

  1. Δέσμευση προς τους επαγγελματίες χρήστες ηλεκτρικών εργαλείων ενσωματώνοντας τη διορατικότητα και τα σχόλιά τους για την πλήρη ανάπτυξη και έρευνας που έχει ως στόχο την παραγωγή εργαλείων που ενισχύουν την παραγωγικότητά τους.
  2. Συγκριτική αξιολόγηση ώστε τα πρωτότυπα Milwaukee να προσφέρουν την κατάταξη προϊόντων “best-in-class”.
  3. Απαιτητικές εργαστηριακές και δοκιμές χρηστών στον χώρο εργασίας για τη διασφάλιση της αντιστοίχισης του προϊόντος με την εργασίας. Οι μηχανικοί της Milwaukee δεν σχεδιάζουν απλά ένα εργαλείο . . . σχεδιάζουν ένα εργαλείο για να γίνεται η δουλειά καλύτερα.

HEAVY DUTY ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Μέρος της δέσμευσης heavy-duty της Milwaukee Electric Tool είναι η διαθεσιμότητα και η ευκολία. Η πλήρης σειρά ηλεκτρικών εργαλείων είναι διαθέσιμη μέσω διανομέων εργαλείων ποιότητας παντού. Η διαθεσιμότητα είναι μόνο ένα μέρος της δέσμευσης υποστήριξης πελατών heavy-duty. Εάν χρειαστεί ποτέ σέρβις, θα το βρείτε εύκολα μέσω εξουσιοδοτημένων συνεργατών και υποκαταστημάτων εξυπηρέτησης που λειτουργούν από την εταιρεία σε όλο τον κόσμο.

ΔΕΣΜΕΥΣΗ

Η Milwaukee Electric Tool και οι υπάλληλοί της δεσμεύονται πλήρως να υποστηρίξουν τον επαγγελματία χρήστη εργαλείων. Αν τίποτα άλλο εκτός από καινοτόμα ηλεκτρικά εργαλεία βαρέως τύπου δεν δώσει την ανθεκτικότητα και την αξιοπιστία που χρειάζεστε, απαιτήστε από την Milwaukee… παρέχει επαγγελματικά ηλεκτρικά εργαλεία κατασκευασμένα από επαγγελματίες, για επαγγελματίες από το 1924.