Η ΕΤΑΙΡΙΑ.

Η Milwaukee Tool είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής βαρέων χρήσεων επαγγελματικών ηλεκτρικών εργαλείων, αξεσουάρ και εργαλείων χειρός για επαγγελματίες χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Από τότε που ξεκίνησε η εταιρεία το 1924, η Milwaukee Tool έχει οδηγήσει τον κλάδο τόσο στην ανθεκτικότητα όσο και στην απόδοση. Με ακλόνητη προσήλωση στα τεχνικά επαγγέλματα, η Milwaukee συνεχίζει να ηγείται με έμφαση στην παροχή καινοτόμων, ειδικών για το εμπόριο λύσεων. Είτε μέσω της ηγεσίας τους στην τεχνολογία LITHIUM-ION, όπως φαίνεται στα M12™, M18™ & Μ28™ Συστήματα, αξεσουάρ εξοικονόμησης χρόνου ή καινοτόμα προϊόντα εργαλείων χειρός, η Milwaukee είναι αφοσιωμένη στην παροχή μιας σταθερής ροής προηγμένων λύσεων για τις συναλλαγές που προσφέρουν αυξημένη παραγωγικότητα και απαράμιλλη ανθεκτικότητα.

Για να γίνει αυτό, η Milwaukee αφιερώνει χρόνο για να συνεργαστεί με τον πραγματικό τεχνίτη για να κατανοήσει τις απαιτήσεις ενός συνεχώς μεταβαλλόμενου χώρου εργασίας και πώς μπορεί να προσφέρει καλύτερα λύσεις που βοηθούν τον χρήστη να εργαστεί τόσο πιο γρήγορα όσο και πιο έξυπνα. Αυτή η εστίαση των χρηστών όχι μόνο οδηγεί σε λύσεις για πραγματικές προκλήσεις στο εργοτάξιο, αλλά τροφοδοτεί την επαναστατική καινοτομία που παρατηρείται σε όλες τις σειρές των προϊόντων.

Milwaukee Electric Tool είναι θυγατρική της Techtronic Industries Co. Ltd. (TTI), ttigroup.com.

Ιδρύθηκε το 1985, η TTI είναι ένας κορυφαίος όμιλος, κατασκευαστής και προμηθευτής προϊόντων οικιακής βελτίωσης και φροντίδας δαπέδου, απασχολώντας πάνω από 20.000 άτομα σε όλο τον κόσμο. Το παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο εμπορικών σημάτων της TTI περιλαμβάνει την Ryobi®, την Milwaukee® και τα ηλεκτρικά εργαλεία  AEG®, Homelite® και Ryobi® υπαίθριου εξοπλισμού ισχύος και συσκευές περιποίησης δαπέδου Dirt Devil® και VAX®

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Από την ίδρυσή της το 1924, η Milwaukee Electric Tool κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο της καινοτομίας των ηλεκτρικών εργαλείων. Μόνο μερικά από τα καινοτόμα προϊόντα από την Milwaukee περιλαμβάνουν το Tilt-Lok, το πρώτο δισκοπρίονο με ρυθμιζόμενη λαβή στον κόσμο. Το BodyGrip® ρούτερ με αποκλειστική απτική λαβή και ρυθμιζόμενη χειρολαβή, και τη Sawzall – Hatchet® σπαθόσεγα με περιστρεφόμενη λαβή 6 θέσεων.

Πιο πρόσφατα, η καινοτομία στη Milwaukee συνεχίστηκε με το επαναφορτιζόμενο σύστημα ηλεκτρικών εργαλείων M12 και M18, τα οποία έχουν σχεδιαστεί με ακρίβεια για να παρέχουν την ισχύ, την ταχύτητα, τη ροπή και την ανθεκτικότητα που απαιτούνται για διαφορετικές επαγγελματικές εφαρμογές.

Από την έρευνα και εισαγωγή πληροφοριών των χρηστών, το σχέδιο CAD, τις εσωτερικές εκτεταμένες δοκιμές ζωής και αξιοπιστίας, την ταχεία ανάπτυξη πρωτοτύπων και τις δοκιμές στο πεδίο στην τελική έκδοση προϊόντων, η Milwaukee υπερηφανεύεται για τη φήμη για την παροχή καινοτόμων, ποιοτικών εργαλείων και εξαρτημάτων.

Σύμφωνα με την αποστολή της να παράγει μόνο υψηλής ποιότητας προϊόντα βαρέως τύπου για επαγγελματίες χρήστες, η Milwaukee διακλαδώθηκε στην αγορά εργαλείων χειρός το 2007 αγοράζοντας την εταιρεία εργαλείων Stiletto, τον κορυφαίο κατασκευαστή καινοτόμων επαγγελματικών σφυριών τιτανίου και άλλων εργαλείων χειρός, stiletto.com.

4932471897--App_1

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ.

Τα βιβλία της ιστορίας θα μας υπενθυμίζουν για πάντα ότι το 1918 ήταν η χρονιά που υπογράφηκε η Ανακωχή, σηματοδοτώντας το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. Ομοίως, το 1918, ο κόσμος των ηλεκτρικών εργαλείων άλλαξε. Αυτή είναι η ιστορία του πώς και γιατί.

 

Η ΑΡΧΗ

 

Καθώς ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος πλησίαζε στο τέλος του, ο Henry Ford πλησίασε έναν νεαρό κατασκευαστή ονόματι A.H. Petersen με ένα απλό αίτημα προϊόντος. Ο Petersen παρήγαγε εργαλεία για τη Ford Motor Co. για αρκετά χρόνια. Το αίτημα ήταν για τον Petersen να παράγει ένα μικρότερο, ελαφρύτερο, φορητό τρυπάνι ισχύος 1/4″.

Ο Petersen άρπαξε την ευκαιρία να παρέχει στη Ford το εργαλείο που έψαχνε και δημιούργησε το Hole-Shooter, ένα τρυπάνι 5 λιβρών με κινητήρα Westinghouse τύπου σειράς που θα μπορούσε να σταθεί ενάντια στις ίδιες δυνάμεις που επιβλήθηκαν σε ένα ηλεκτρικό τρυπάνι σχεδιασμένο για βαριά φορτία εργασίας.

Η Ford ενέκρινε με ενθουσιασμό το νέο Hole-Shooter. Τα προηγούμενα μοντέλα δίχειρων τρυπανιών ήταν βαριά και δυσκίνητα εργαλεία μόνο οι ισχυρότεροι μηχανικοί μπορούσαν να τα λειτουργήσουν παραγωγικά. Το Hole-Shooter ήταν το πρώτο, ελαφρύ, ενός χεριού τρυπάνι της βιομηχανίας εργαλείων ικανό να χειρίζεται φόρτους εργασίας βαρέως τύπου.

Το 1922, ο A. F. Siebert συνεργάστηκε με τον Petersen, και οι δύο σχημάτισαν την εταιρεία A.H. Petersen. Το 1923, μια καταστροφική πυρκαγιά στο εργοστάσιο έπληξε τις εγκαταστάσεις τους. Ανίκανη να ξεπεράσουν αυτή την οπισθοδρόμηση και την ύφεση που ακολούθησε, η εταιρεία A.H. Petersen έκλεισε τις πόρτες της. Αγοράστηκε σε δημοπρασία το 1924, με την πρόθεση να αναπτύξει πλήρως τις δυνατότητες πωλήσεων του Hole-Shooter, ο A. F. Siebert ξεκίνησε την Εταιρεία Milwaukee Electric Tool Corp.

 

Διαβάστε περισσότερα…